Vil du gerne bruge din tid rigtigt - så brug Svane Tekst! 

Hos Svane Tekst kan du købe kommunikation. Det kan være en tekst til din hjemmeside eller til nyhedsbreve, kundecases eller artikler.

Har du brug for sparring omkring, hvordan du skal kommunikere, eller vil du gerne have lavet en strategi for, hvordan du bliver mere synlig? Måske sidder du med udfordringer, der handler om Facebook eller LinkedIn? Eller du har simpelthen ikke tiden til at skrive produkttekster til din hjemmeside eller webshop, og du får aldrig rigtigt kommunikeret til omverdenen om alle de spændende ting, din virksomhed har gang i. Svane Tekst kan hjælpe dig og dit firma med det hele.

Svane Tekst består af indehaver, Torben Svane Christensen, journalist og kommunikationskonsulent gennem mere end 16 år, hvor han har skrevet artikler til de fleste fag- og organisationsblade i Danmark og har fungeret som tekstforfatter samt kommunikationsrådgiver for både større og mindre virksomheder.

Desuden er Louise Højer Jørgensen tilknyttet Svane Tekst som korrekturlæser og tekstkyndig. Louise er uddannet cand. mag i litteraturvidenskab og har flere års erfaring med tekstforfatning, korrekturlæsning, sociale medier, SEO og webshoparbejde.